Valborg

Huum. Valborg är en tradition från medeltiden... där ser man. Vissa svenska "högtider" tycker jag är lite halv larviga, som påsken, midsommar och valborg... Julafton däremot wiihoo!! Det är nog bara för att man får något då, hehe. Jag rymmer från stan med min boy imorgon!
Varför stå och hakka tänder vid en brasa som knappt går att tända när det spöregnar och blåser 8 m/s när man kan ligga med en kopp te i världens bästa killes famn i en varm och mysig stuga?!?!??! exaaaakt.

Så jag och han åker ut till mitt landställe på lite relax weekend liksom, höhö.
Men ha en trevlig valborg ändå. Glöm inte gummistövlarna och regnkappan hemma;)

Senaste tiden huuum..

Vissa ser bloggandet som ett yrke. Något jag aldrig kommer förstå mig på... Man har inte något viktigt och intressant att komma med 5 gånger om dagen. Att du köpt ett nytt linne? Det är lika viktigt som en fjärt i rymden enligt mig. Men men. Jag bloggar då och då, bara för att hålla bloggen vid liv.. Så ni inte tar bort mig från "favoriter" och tänker..... hon bloggar ju ändå inte... Delete *klick*.
När du minst anar det, då kommer jag med något "nytt".

Vad har jag gjort på senaste tiden då?
Jo jag har danstävlat i både Norrköping och Jönköping, hållt lektioner i dans, försökt att sköta skolan (fast jag har glömt bort att plugga helt och hållet) , shoppat en hel del och så har jag fikat på östermalm var och varannan dag.

Saknar min pojkvän sååå sjukt mycket. Vi är inte vana vid att vara ifrån varandra i mer än några timmar.. Nu så har vi inte träffats på 4 eller 5 dagar..buuhu.. Men imorgon så ska jag in till Österm och pussa på min lilla prins när han har slutat jobbet där.
God natt och ha en trevlig valborg och ett gott nytt år..skämt åsido.*förvirring* ...-.-

 
(Jag och Rickard i Jönköping.)
Jaaag vet, det ser ut som att jag skriker.. Men jag gapar bara.. eeeh väldigt stort och fult! fullt normalt! ellerhur?!:)

Snart så...

Nu ska jag jobba och spara ihop egna pengar... Och så fort jag har fått ihop lite pengar så åker jag sista minuten över någon helg till London eller något. Helt ensam. Brukar aldrig vilja åka utomlands själv, men det känns som att det är precis vad jag skulle behöva just nu i min mognadsprocess. Behöver känna att jag klarar något på egen hand liksom. Är fan vuxen om några månader. Eller det har jag vart ett bra tag egentligen... Men vuxen "på riktigt". Jisses, vad fort tiden går.....

ajabaja-bajamaja

HEY, jag suger på att blogga ofta har jag märkt. Har så mycket runtom mig nu så.... Inte vart i plugget på flera veckor, ajabaja till mig... Orkar inte bry mig om jag är snyggt sminkad eller inte osv.. så idag struntar jag helt i smink så får mitt lilla aniskte vila!


:]


Nu åker jag och äter brunch med mamma, sen så åker vi o dansar:]


Nice music



Dagens Outf


RSS 2.0