sanning

 musik är livet.

 

 


golfen= gick braaa

Idag så har jag deltagit i en golftävling i Hässelby. Jag och mammas kille Jörgen kom på 1a utav 89 pers. Känns skönt:) 1200 spänn i fickan. Första golftävlingen jag har deltagit i "!

hej hej

Hej hej:) nu ska jag krypa ner brevid älskling i sängen. Hej hej:)

Försöker bestämma mig...

Är låten bra eller dålig??
Det känns som att det är lite fjortis dunk över den...
Men snart så går jag vell runt & spelar sönder den här, pinsamt nog..

Hey!


Mitt liv består just nu utav Andreas, kaffe, cigg, cola och en kaka då o då.
Något slags lyckorus slingrar sig genom kroppen, måste vara energin från solen... Inte så konstigt eftersom att jag ligger på varandan dag in och dag ut i stort sätt. Nu ska jag iaf bege mig mot Neas arbetsplats, ett mysigt cafe.=]
Hoppas att solen kommer visa sig snart igen, för det har vart molnigt i en timme nu, trök!
Ha en trevlig dag. Tjohop

bilder bara





fuck you:)

ee?

Nu blir det snart förbjudet med rökning på uteserveringar.
???????????????????????????????????????????????????????

slut vink hejdå

Ena sekunden så röker jag, andra så har jag slutat... Så går det runt runt.
Men nu är det finito, slut...punkt. Varför lägga ner 350 kr i veckan på cigg?
Heeeeelt onödigt. Nu har jag slutat, utav många olika anledningar, slös på
pengar, dålig hälsa/kondition, problem med halsen stup i ett...
Den största anledningen tänker jag inte nämna.

kära vänner.. vänner?

Ni två hör aldrig av er. Vad ska det betyda? Är ni av oäkta vara, glömmer ni mig, utnyttjar ni mig, ljuger ni för mig, är ni falska? Eller vad är det för problem som uppstår? Jag har inte gjort er någonting. Förtjänar ni att ha mig som vän? Och A; varför kallar du mig för en utav dina bästisar? Du hör aldrig av dig och du tar mig inte ens i andra hand.. du hör helt enkelt aldrig av dig. E; trodde vi hade slutit fred mellan oss nu? Hoppas på att du hör av dig i veckan. Skulle uppskattas.
Hoppas att ni hade en trevlig valborg ...


kväll, unicef

Jaah nu ligger man här i soffan och degar igen. Idag så kom jag hem ifrån landet (Tyresö). Har vart där med Andreas. Vi fick dessutom se en brasa, mysigt värre. Vädret kunde däremot ha vart bättre.
Nu ligger jag och kollar på Humorgalan på kanal 4, det är en slags gala som samlar in pengar till Unicef. Fan vad hemskt det är att jag ligger här i en skön soffa med en bärbar data och har en vattenkran bara någon meter ifrån mig där jag kan dricka hur mycket vatten som helst och sen så har jag tillgång till ett kylskåp också, fullt utav mat. Samtidigt fast på andra sidan jorden så ligger barn och får sprutor med näring i för att överleva trots all vätskebrist. Man blir tagen och orolig men gör man något åt saken när pogrammet är slut? eller har man glömt det en minut senare och ligger och kollar på något larvigt program som inte alls handlar om något särskilt viktigt? jammmmjahmajh.... jaja.
peace peace!

RSS 2.0