tack

Så jävla förstörd. Helt trasig tjej.
 

gråten

"när du mår dåligt gör Ecila också det".

oskyldig men straffas

Hade hoppats på att få ha boken öppen mycket längre än såhär. Nu slängde jag igen den. Sagan slutade hemskt. Sagan hade ett olyckligt slut. Tyvärr så kan man inte ändra på en saga som redan är skriven. Jag hade inbillat mig en recension i förväg i mina tankar. Det var dumt gjort. Man vet ingen förs man har upplevt det. Hela livet är en bok, en saga. Alla människor är lika jävliga. Somliga mindre, somliga värre. Att du kunde såra, det visste jag. Att du kunde straffa, det hade jag inte lärt mig. Öppnar aldrig den här boken igen. Aldrig. Den är förevigt stängd.

This pic makes me happy


<333333333333333333333333333333333333333333333333333

sjuksur


Sjuk och sur tjej här vettu. Ska gå ner o frossa blåbär o hallon snart. Behöver få i mig lite vitaminer. Fått en bra promenad idag med Andreas, skönt det iaf. Har vart underbart väder nu i flera dagar. Solglajjorna på! Blir hemma ifrån jobbet imorgon. Den här förkylningen lär inte ge sig på en dag. Tråkigt nog. Nu är jag sur, grymt sur. Anledningen till det vet bara en om. Ska försöka skriva ett inlägg lite senare som är lite mer muntert. HejQ!

bara för att


hjärndöd

Vissa dagar känner jag mig hjärndöd. Varför kan man helt plötsligt få för sig att göra något som man innerst inne vet är fel? gråt manda gråt. Det är faktist bara då allt går över. sanna ord

=)

Jag och min spänningshuvudvärk ville bara skriva..


busigt

En kväll tog en flicka med sin pojkvän hem. Precis när de ska pussa varandra god natt vid ytterdörren börjar killen känna sig lite småpilsk. Med en stor portion självförtroende lutar han sin hand mot ytterväggen och, leende, säger han till henne:

"Älskling, kan du ge mig en avsugning?
Skräckslagen svarar hon: "Är du galen? Mina föräldrar skulle märka det."
Han: "Äh, kom igen nu. Vem skulle komma på oss så här sent på kvällen?"
Hon: "Nej, snälla. Kan du föreställa dig om vi skulle åka dit?"
Han: "Lägg av. Det är ingen vaken nu, alla sover."
Hon: "Inte en chans. Det är för riskabelt."
Han (kåt som ett djur): "Åh snälla, snälla. Jag älskar dig så mycket!
Hon: "Nej, nej och nej. Jag älskar dig också, men jag kan bara inte..."
Han: "Jo, det kan du. Snälla?"
Hon: "Nej, nej. Jag kan bara inte..."
Han: "Jag ber dig..."

Helt plötsligt tänds lampan i trappan och flickans lillasyster öppnar ytterdörren iklädd pyjamas. Med en sömndrucken röst säger hon:

"Pappa säger att du ska ge med dig och ge honom en avsugning. Annars kan jag göra det. Eller om det blir nödvändigt, säger pappa, att han kan komma ner och göra det själv. Men för Guds skull säg till den jäveln att ta bort sin hand från porttelefonen."


so what?!

Ja ja ja jag blir bombad på facebook chatten.
"Amanda din blogg har gått och blivit en gravid blogg.. Sa ju att det skulle bli så haha nannana".

Svar JA!
Mina tankar när jag blev gravid var... hmmm nu ska jag hålla det här mellan mig och min partner. Icke sa nicke. Inte kunde jag hålla tyst heller tss. Inser faktist inte varför man ska vara tyst? Jag har ju aldrig mått såhär bra. Jag får ju glädjetårar varje kväll. Varför ska inte jag få dela med mig utav min gravid glädje? Mina känslor inför att bli mamma? Förlåt, men jag tänker faktist inte sluta med det !!! :D

ultraljud



Allt känns så overkligt. Är den fina bebisen på tv skärmen framför mina ögon min? Ligger den i min mage? Får den plats? det ser trångt ut... Är den frisk? Allt bli mer verkligt och man blir lycklig. Det är äkta lycka. Den är så fin, den är min. Jag älskar den, jag älskar min bebis redan!

naglar och hund hehe

Hello babes. Precis pysslat om mina naglar lite. Lätt att dem glöms bort när jag bara fixar andras hela tiden. haha! Denna gång ville jag vara lite hård och måla tipparna med svart.

Jag är jätte sugen på att köpa en hund. Jätte sugen. Motion + att jag vill att mitt barn växer upp med en vovve. Självfallet en korthårig då!!!

Det är på tiden


Ja, det är verkligen på tiden att danslektionerna tar fart nu igen. Har så underbara elever som jag har saknat under lovet och jag kommer skämma bort dem med massvis utav roliga lektioner under denna termin!!!

guds barn


Tro det eller ej, men så flitig och noggran som jag har blivit så är jag nog ett gudsbarn.
Eller egentligen nej? jag är mammas och pappas barn.
Barn.... Vad konstigt det låter. Jag är ett barn som ska bli mamma. Jag är ett barn som ska få barn. Nej jag är en vuxen kicka som ska bli ännu mer vuxen. Men det barnsliga som finns i mig lämnar mig aldrig. Det finns där inne och det kommer fram när jag rotar efter det. När jag känner för att koppla av och vara apa då blir jag barn. Barn är bäst. Barn är kul.

love today

Få mina känslor att väckas till liv igen. Överraska mig. Älska mig. Få mig att inte ledsna.


Biokväll

Idag har jag haft en vilodag. Jag har mest legat i soffan o segat. Men även stekt köttbullar, pluggat lite och städat mitt rum. *stolt*. Nu sitter jag och väntar på att mamma kommer hem, för då ska vi bege oss till Vällingby c för att kolla bio. Denna gång så ska vi se änglagård. Har inte sett 1an och 2an.. Hoppas jag förstår det mesta av 3an ändå. hihi.
Svenska filmer är bäst!


Framöver

25 Januari- Ultraljud, har längtat så!!
 8 Februari- Min älskling fyller 20. =] stor pojke snart hihi.
14 Februari- Kärlek kärlek kärlek. Alla <3 dag.
16 Februari- Fettisdagen, en god dag för lillsemlan själv, hehe mums!


sparka du bara


Första sparkarna kändes häftigt, riktigt häftigt. Verkar vara en riktig vilding! Med lite damp ifrån pappa Andreas och adhd från mamma Amanda så blir vi inte förvånade alls haha.

en hel del ändringar på kort tid

fullt ös medvetslös. nej. snarare död.
jobb, föna föna, gå runt i stan o leta efter lunch, svullna fötter på det.. åker hem på en proppfull tunnelbana, får stå. Bäddar sängen fräsh och ny, magen kurrar. Snart middag. Sen är det dags att hoppa i dojjorna igen som jag tyvärr inte att knyta själv längre (stor mage) för att hoppa in i pappas bil och övningsköra. Sen jag blev gravid har jag fått mycket viktigt gjort och blivit aktiv?:o bra bra bra

Längtar ihjäl mig!!

Gud vad jag längtar tills ultraljud. Kan inte dagarna fram tills den 25de gå lite snabbare...:p

ajaaj

jaja

Ibland kommer sorgen över mig


Om du var vaken skulle jag ge dig allt det där jag aldrig ger dig, men du.. jag ger dig min morgon, jag ger dig min dag.


ägg och bingo

Nu ska jag äta kokta ägg med mamma, gotti.
Ikväll så blir det bingolotto.. hehehehe jag är Agda 66! =]


trött som en bebis

Det som har "drabbat" mig mest under graviditeten är trötthet. Jag är bara "pigg"/"normal" ca 4 timmar om dagen. Sen blir jag som en bebis själv. Jag måste sova, mina ögon går igen. Urken sandal. Jag vill ha min energi tillbaks!!!
Det är tydligen mest trötthet i början av graviditeten och i slutet. Ganska logiskt båda delarna.. hehe.


duka långbord hos pappa ikväll


Inte ofta man har nästan hela släkten samlad. Kul att träffa kusinerna! Alla samtidigt hihi.
Mys middag hos pappa ikväll. Och, imorgon är det en röd dag:) Skönt för min boy som då har ledigt.'
Nu är det dags för en lunch, magen börjar ge ifrån sig ljud. Elektra är hungrig hihi.

Urk aj VÄRK

Då var man i Stockholm igen. Skulle inte ha något emot att åka tillbaks till Romme.
Urkipurki... Ungarna här utanför smäller smällare....!?!? får man göra det när det
inte är nyårsafton..? tror inte det vaa!!!!. Jag får huvudvärk.( kärring ).
Jag har även träningsvärk i hela kroppen.........
Det vill säga värk gånger 2. Så nu blire ett bad och lite chillenill, för att sedan gå till
sängs väldigt väldigt tidigt.

Mitt nyår var mysigt.
Min pojkvän har även lärt sig åka skidor!!! naaaaaaaajs jö!

(en söt ekorre jag såg påvägen hem ihihiihi <3 looove.)

RSS 2.0