synd

Det är synd att man inte kan använda sin blogg som en dagbok. Har så mycket känslor jag vill skriva om. Men det är ju ganska privat...........


Gillar videon


poor leno

Slänger in en klassiker!


pulka

Okej, jaja. Jag vet att jag är vuxen nu. Jag vet att det bara är småbarn som åker pulka. Men det finns ingen regel som säger att myndiga inte får åka pulka. Så det är vad jag ska göra i eftermiddag med Andreas. Kommer nog aldrig växa ifrån det hihi..


csn, visning och lunch

Fick mitt csn igår, glad kikka. =) Ska kila förbi banken sen och lägga in det på sparkontot, duktig kikka. Sen så ska jag på visning och lunch med pappa. Trevligt ! Ha en fin dag.

jaaaaaaaaaaaaa!!


söt!

So cute, so cute!


John Travolta pappa, igen

John Travolta, 56, och hans fru Kelly Preston, 48, har blivit föräldrar igen. På tisdagen välkomnade skådespelarparet en liten pojke, som ska heta Benjamin, till värden, skriver People.

Paret har sedan tidigare dottern Ella Bleu tillsammans. Förra året avled plötsligt deras 16-årige son Jett sedan han drabbats av ett epilepsiliknande kramper.

Stockholm John Travolta, 56, och hans fru Kelly Preston, 48, har blivit föräldrar igen. På tisdagen välkomnade skådespelarparet en liten pojke, som ska heta Benjamin, till värden, skriver People.

Paret har sedan tidigare dottern Ella Bleu tillsammans. Förra året avled plötsligt deras 16-årige son Jett sedan han drabbats av ett epilepsiliknande kramper.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Inte illa att bli pappa som 56 åring. Mamma som 48 åring är också ganska impornerande.


John Travolta DÅ och NU.


julklapp

Funderar ni på vad ni ska ge för julklapp till mig i år?
På denna sida finns mycket som finner min smak!
http://www.liveit.se/kategori/kropp_och_sjal/

V


inget rosa, tack

Vad händer Sverige?...... Jul för mig har alltid varit vitt och rött. OCH så kommer det förbli. Förra året så kom det en "trend" med blåa granar, röda granar, lila granar och SVARTA!! I år så ska allt vara i färgen rosa. Alla prydnadsgrejer i rosa... nej tack nej tack nej tack. Jag tänker INTE släppa gamla traditioner.
= RÄTT!
=FEL!


en dum lunch


vägg inspiration


lön

Imorgon får man lön, glad flicka!

this is me today

Ja, såhär ser jag ut idag... Svartklädd som vanligt thihi så rolig är jag!! Ska snart kila ut i det mysiga vädret för att åka till vällingby och möta Andreas. Förresten, villken julkänsla man får när marken är vit :o. jag älskar det!

pepparkakor

Idag så ska jag baka pepparkakor. Ska göra det lätt för mig själv och köpa färdig deg. Till skillnad från andra människor så gillar inte jag färdiga pepparkakor.
Degen däremot, *tummen upp*.

Dagens musik


Snart kommer det ut

Det är en kamp mot rättvisa, en kamp mot vuxna, en kamp mot omgivningen, en kamp mot mig själv. Mycket att lära, så mycket. Finns så mycket regler, finns så mycket jag inte vet. Försöker, puscha m?

Stor tjej

God morgon!
Sitter i soffan med datan i knät och kollar på mtv. Väntar på att min pojkvän som förmodligen är trött över gårkvällen ska vakna. Han befann sig nämligen på killer queen på Anexet igår kväll. Han tyckte att det var jätte bra och likt riktigt queen. Jag ska snart göra frukost till syster, sen städa inför imorgon. Släkten kommer nämligen hit då och firar min syster som fyller 14 imorgon. Tjejen börjar bli stor... Eller det har hon varit länge men jag vägrar inse det. Hon växer ikapp mig... Hehe det har hon förresten redan gjort. Iaf på längden!!

Är jätte sugen på att köpa en kinesisk hund. Dem är så himla fina... Men plånboken vill inte detsamma hehe.

Vi hörs !

(sister)

jätteglad

Blir verkligen jätte glad när jag tittar ut igenom fönstret och ser vårt vita landskap. Snälla snö... ligg kvar länge nu! Slask är icke roligt.. Förresten, jag har börjat plugga. Började i måndags, trivs ganska bra. Fast jag är enda tjejen, men killarna verkar trevliga. Träffade Jamilla igår av en slump. Det var lite kul att se henne, har saknat den spralliga jamilla lite hhiih. Nu ska jag fixa mig lite och sen gå ut snööön wiii!!

Soligt

Hellu bloggen. Idag så ska jag och Andreas bli fotade utav Helena, en barndomsvän till mig. Vi ska ta fina höstbilder. Vädret har vi ju riktig tur med! Hoppas att ni tar vara på dagen. Kram från en glad tjej!

Vogue


gott

Nu ska jag göra mig en rejäl frukost, yum yum!

In Sweden we call it

Allt började...
På en fest i Brommaplan, han var full. La faktist inte ens märke till honom. Satt o halsade vodka. Han strulade upp min dåvarande bästevän. När vi skulle gå så sprang han efter mig ner i porten och frågade om mitt nummer. Brukar inte ge ut det hur som helst, men han förvånade mig och var trotts lukten och fyllan ganska fräsh. Det dröjde, vi böt msn och pratade där lite titt som tätt. Efter att ha pratat där i lite mer än ett halvår så blev första dejten hemma hos mig. Det var kärlek vid första ögonkastet ifrån bådas håll. Det klickade helt enkelt!

Vårt förhållande är...

Väldigt tajt. Intensivt. Vi träffas i stort sätt varje dag. Att sova med varandra har blivit en ren självklarhet. Sängen känns för stor när jag ligger ensam i den, även fast det bara är en 120 säng. Första veckorna kändes den trång. Nu märker vi inte av varandra längre. Vi hittar på mycket saker! En stor räddning till vår relation. Ja, jag tror att om man inte delar något intresse eller har något gemensamt så brister förhållandet. Så att hitta på lite småsaker förgyller förhållandet. Kan vara att baka, laga en måltid, gå på bio, spela biljard/bowling, shoppa osv...

Det bästa med Andreas är...

Omöjligt att svara på konkret. Vi delar humor. Och det är enligt mig det viktigaste, vi roar varandra. Han tröstar bra och märker när något är på tok. Han är en väldigt bra lyssnare. Han är generös och omtänksam. Sen ska vi inte snacka om utseendet.. Det är ju bara ett plus att han ser väldigt bra ut om jag själv får säga det! rumpan... oj nej nu ska vi inte gå in på mer detaljer. Som sagt, insidan är alltid viktigast. Spelar ingen roll om det är en vän eller en pojkvän.

Det sämsta med Andreas är...

Inget jag vill dela med mig utav till mina bloggläsare. Självklart har alla människor negativa sidor. Men hos Andreas så överväger dem positiva. LÄTT. Annars hade det inte vart han och jag. Dem negativa kan man alltid finslipa på. Man kan alltid bli bättre. Vad det än gäller. Det finns ingenting som inte går. Med det så menar jag inte att det finns något med honom som jag skulle vela ändra. Bara minska eller förstärka. Han är i vissa sammahang lite osäker, vilket jag tycker är helt i onödan. Han är killen som nästan har allt, så att sträcka på ryggen kan han alltid träna på!


Jag älskar Andreas massvis!

sov gott då.

Ikväll så var mamma och jag iväg på lite salsa aerobic. Kul att det för en gångs skull var en kille som var ledare. Lite ovanligt, men mer spännande. Nu har jag letat lite lägenheter på datan. Ska gå upp o sussa faktist, för att orka med morgondagen. Blir förmodligen först en fika med Vickan som är här hemma över lovet. (Pluggar annars i Kiruna)! O imorgon eftermiddag så blir det nog en bowling match, familjen och killen vill ha en revansch mohaha.
Jag ska passa på och träna på tipsen jag fick ifrån bowlingledarna sist jag spelade. Har nämligen upptäckt att bowling är sporten man kan tjäna stooora pengar i !!!!!!!!!!!!!!
Hoppas inte att någon snor min idee nu, ssssshhh...

Videon är härlig

När jag ser den här videon och hör den här härliga låten så vill jag åka utomlands o dansa!

gillar detta


Elvira

Nu ska jag snart bege mig in mot stan för att träffa Elvira.
Det var verkligen inte igår..... SÅ det ska bli trevligt.
Ha en fin dag ni med. Kramis

trött

Ibland blir man trött på människor. Och väder. Och sig själv. Och..nej .?!?! inte sig själv!!:)

gubben i lådan


Ni kommer inte tro det.....





Min man är gravid!!!!!!!!!!!!


eller kanske helt enkelt en tomte?

tyst

Genom åren jag levt har jag lärt mig en sak utav mina föräldrar.
Ibland så är det bäst att vara tyst.

RSS 2.0