Dagens inspirations bilder..


Jörgen kockar



Nu ska jag äta tre rätters middag. Toast skagen till förrätt, så himlans gott. wiiii!


Diggar frissan.

Jag älskar verkligen den här frisyren. Den är enkel, cool, söt och lätt att göra.
Den passar även till alla sorts kläder.

Superstar. hö hö hö


Fynd hos mormor Märta!

Idag har jag vart och fyndat coola klädesplagg i mormors garderob.

Träningsdags

Nu ska jag iväg på en utav världens skönaste och mest givande träningar, nämligen yoga!

jag idag


Dans

Nu börjar jag dansa hiphop igen. Får hålla tummarna för att se om takterna sitter i.
Filmklipp kommer upp så småningom!



Inspiration!




ja, skolan suger verkligen.


wiiiii

Vad härligt det är när man känner sig levande och livet rullar på som det aldrig gjort förr. GLAD


mjau rrraaaawr

Åååh snart kommer min lilla pojkvän hit. Har inte träffat honom sen i TORSDAGS. shit pommes liksom. Så vi ska pussas som aldrig förr, raaawr.......... kanske mer än bara pussar. Kramar också alltså.. morrrrrrr!!

Telephone



bacon och huvudvärk

Jag har huvudvärk och tror att det beror på att jag har för lite fett i kroppen. Inte ätit så mycket på senaste tiden. Jag har en tendens att även få ont i huvudet om jag slutar äta sött helt och hållet. Så nu ska jag synda och steka ett paket bacon.. Men sen ska jag träna!

Jag vill bli brun


Romme

Helly. Jag befinner mig i Romme tills på Söndag. Soligt väder tack. :] Kommer bo på hotell i Borlänge med Jörgen, mamma och Alice.

nu jääädrar

Träningen idag gick galant. Vi börjar se proffsiga ut och det känns bättre. Vi har börjat röra oss mer med hela kroppen och vi ser dansanta ut. Det är najs!
Här är en utav dem första träningarna vi hade tillsammans... Det har hänt en hel del på vägen om man säger så.. :D

Dance

Nu drar jag till Bredäng och dansar. Tävling snart, wiiiho!



it's all about rock baby


Jakt

Under en lång tid har jag vart på jakt efter en snygg röd färg att ha på mina naglar. Antingen har dem varit för ljusa eller för mörka. Nu har jag hittat min favorit. Och den är från Nivea:]


Skruva upp


pippifågel


Nya örhängen. Tycker att fjädrar är grymt coolt faktist. Köpte ett par vita och ett par svarta.
Ca 10 kr st. Fynd!

Smartphone


Imorgon så ska jag få den här skönheten utav pappa. Det är den första telefonen med Android som LG har gjort och den kom ut i butik nu i veckan.
Jag har en snäll pappa, hihi.

Sött


Mina nyinköpta tights. Söta va?

viiiii


trött pojkvän och bra musik

Min pojkvän skulle gå till skolan, men vaknade han utav väckarklockorna? Nej. utan jag fick drabbas... jag som skulle få sova ut eftersom att jag är ledig. Killar. sööck!:p

Förresten, gud vad skönt det är när man har en fulladdad Ipod med ny och fräsh musik på. Inte för att all min musik är ny, har en del gamla sköna låtar också... men I Love it! Då är man redo för att åka långa bitar kommunalt!


bravo bokstäver

Nu sitter jag hemma hos min älskling och äter bravo bokstäder. Snart ska vi slå på en rulle. Om Andreas skulle få bestämma så skulle han förmodligen vilja se någon skräckfilm eller thriller. Men jag föredrar svenska ungdomsfilmer eller drama filmer. jajajajjaja intressant ellerhuuuuur, naat.
Nu ska jag vara social med min käre pojkvän. Något som är väldigt skönt just nu är att jag är ledig hela veckan wiihooohohoho. Nu blev ni avis vaaa????!?!??! iiiih. Aja hejdå, ha det. pusssi

Kompisar

Jag förstår inte anledningen att ha flera ytliga kompisar... Kompisar som man inte ens kan slappna av och vara sig själv med. Då har jag hellre 1 eller 2 som man kan säga allt till och som man är sig själv med hela tiden. Vill inte höra dig fråga "vad händer ikväll?" eller "har du cigg, jag dör"... Skulle uppskatta om du frågade hur jag mådde istället eller om jag har lust att hitta på något på en vardag... Nyktra. Livet går inte ut på att festa. Om det gör det för dig, fine. Men då vill jag inte vara din vän längre, för då är vi alldeles för olika. Vi kanske ser på allt olika? Det gör vi nog Elle. För vi tycker aldrig särskilt likt. Vi kanske inte är gjorda för att vara nära vänner.

jahaa, det är alltså därför !!:o

Förresten... Anledningen till varför det står "walking with a ghost" där uppe är för att det är en utav mina favorit låtar. Så det var alltså av Tegan och Sara jag fick ideen. Snälla tjejer det där, ha ha ha. *tönt*

SÅDETSÅ:]

Jag kollapsar... ååååooohhhh

Fan, hej. Kul att du tittade in här, hihiihihh.
Ja, jag har d a m p just nu. Jag har vart utan cigg i nästan 2 veckor, jag bestämde mig för att sluta för nästan 2 veckor sedan alltså. Det har gått bra, har inte ens känt suget. Men nu är jag sur, sur, sur, sur o återigen sur, så nu kom begäret vill jag lova. Oj oj oj, min kropp skriker efter cancerpinnen just nu. Men nej, ikke sa nicke. Det är bara att kämpaaaaaaaaaaaaa och stå emoooooot. Jag ska inte, jag vill inte. Jo jag vill... Min danspartner Rickard kommer hit snart... Och han kommer säkert komma gåendes med en såndär skabbig cancerpinne i handen, *morr*. Om man äter? då vorde begäret/lusten försvinna..... Men, äter vadåå?? Godis? Neeeeee:( då blir jag fet.
Min kropp börjar kännas klumpig och jag har tårar i ögonen. Känner mig lika stor som en buffel möööhö:( Nej Amanda skärp dig, du inbillar dig bara massa saker. Du är fitt som en prinsessa och NEJJJJJ jag vill röka. NÄÄÄÄJ SKÄRP DIG DITT STORA FETA PUCKO. eee heheheh nej nu ska jag gömma mig under en mössa eller något:)
Eller ska jag gå ut o möta rickard och ta 1 blåss? Men komigen, sucka inte.... ETT BLÅSS kan vell inte vara farligt? Kommer jag vilja ha en cigg om några timmar då??  Men helg röka då? det är vell okej? Vissa helger alltså?


RSS 2.0